Το κατάστημα Κωνσταντίνου Καλλιμάνη άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο των αναρτήσεων από το 1984.

Ο ιδρυτής του, Κων/νος Καλλιμάνης, εργάστηκε για 20 έτη στην Αμερική. Από αυτά, τα 13 έτη απασχολήθηκε ως μηχανικός αυτοκινήτων στην αντιπροσωπεία της Chevrolet και 7 έτη στην αντιπροσωπεία της Ford στο τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Αποκομίζοντας από την Αμερική την γλώσσα της αγγλικής, την εμπειρία του μηχανικού αυτοκινήτων, όπως επίσης και την ενεργητική διακίνηση ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εδραίωσε κατάστημα πωλήσεων με αναρτήσεις αυτοκινήτων.

Εισάγονται και διακινούνται αμορτισέρ και ελατήρια στην καλύτερη ποιότητα και χαμηλότερη τιμή. Από αμορτισέρ και ελατήρια αυτοκινήτων επεκτάθηκε και σε αποκλειστική αντιπροσωπεία και εισαγωγή Ελατηρίων Αζώτου (Αμορτισέρ), τα οποία χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές όπως μπαγκάζ αυτοκινήτων, έπιπλα κάθε είδους, καρέκλες, τρέιλερ, τροχόσπιτα, κ.α.

Επίσης, διαθέτουμε όλες τις μάρκες ελατηρίων και αμορτισέρ για όλα τα αυτοκίνητα. Οι γνώσεις μηχανικού αυτοκινήτου συντελούν θετικά στο να βοηθηθούν οι πελάτες μας ώστε να επιλεγεί η κατάλληλη ανάρτηση για το κάθε αυτοκίνητο. Το 2005 το κατάστημα μεταβιβάστηκε στον υιό Καλλιμάνη Χαράλαμπο ο οποίος με τον ίδιο ζήλο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών. Στοχεύοντας πάντα προς την ευχαρίστηση του πελάτη, χρόνια τώρα προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο.