Ρύθμιση φορτίου

Ιδανικά για ελαφριά φορτηγά που ρυμουλκούν ή μεταφέρουν διαφορετικά φορτία, τα αμορτισέρ ρύθμισης φορτίου Monroe® προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες δρόμου και βάρους για ανώτερη άνεση κατά την κανονική οδήγηση και παρέχουν επιπλέον έλεγχο όταν οι συνθήκες λειτουργίας γίνονται πιο απαιτητικές.

Σχεδιασμένο για περιστασιακή ρυμούλκηση μεγάλων φορτίων

Το αμορτισέρ ρύθμισης φορτίου Monroe διαθέτει ένα βαθμονομημένο ελατήριο για να προσαρμόζεται γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του δρόμου και να μειώνει τη χαλάρωση του οχήματος όταν προστίθεται επιπλέον βάρος έως και 1.200 λίβρες*. (Η χωρητικότητα περιορίζεται από την ανάρτηση, τα ελαστικά και το κιβώτιο ταχυτήτων του οχήματος.)

Μειώνει την κάμψη σε μεγάλα φορτία

Ιδανικό για οχήματα που μεταφέρουν διαφορετικά φορτία ή ρυμουλκούν ρυμουλκούμενα για μείωση της πτώσης όταν φορτώνονται έως και 1.200 λίβρες* και διαθέτει βαθμονομημένο σπειροειδές ελατήριο και σωλήνα πίεσης μονής αυλάκωσης για πρόσθετη απόδοση και έλεγχο.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Η αυτολιπαινόμενη σφράγιση συγκρατεί το αέριο και μειώνει την υπερβολική τριβή στη ράβδο του εμβόλου για να βοηθήσει στη μείωση της πρόωρης φθοράς ενώ η βαρέως τύπου νιτροανθρακωμένη ράβδος προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εξαιρετικό κράτημα

Ρυθμισμένες ειδικά για κάθε εφαρμογή, οι βαλβίδες πλήρους μετατόπισης προσαρμόζονται αυτόματα στα άκρα του δρόμου για να παρέχουν συνοχή στην οδήγηση.