Περί Monroe

Η Monroe® είναι μια από τις πιο γνωστές και πιο αξιόπιστες μάρκες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, παρέχοντας πρωτοποριακό πρωτότυπο εξοπλισμό και aftermarket λύσεις ελέγχου οδήγησης – συμπεριλαμβανομένων αμορτισέρ, γόνατα και εξαρτήματα διεύθυνσης και ανάρτησης – σε αρκετές γενιές επαγγελματιών τεχνικών και ιδιοκτητών οχημάτων.

Αυτή η κληρονομιά, με περισσότερα από 100 χρόνια παροχής προϊόντων αιχμής για επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά φορτηγά, SUV, λεωφορεία, φορτηγά, εφαρμογές αυστηρών σέρβις και επαγγελματικά οχήματα, έχει κάνει τη Monroe κορυφαία μάρκα μεταξύ κατασκευαστών οχημάτων, επαγγελματιών σέρβις και καταναλωτών παγκοσμίως.

Παγκόσμια αναγνωρισμένη

Η Monroe συμβάλλει στην εύρεση καινοτόμων λύσεων στο aftermarket, καθώς κάθε νέα γενιά τεχνολογίας ελέγχου οδήγησης γνήσιου εξοπλισμού θα γίνει τελικά μια ευκαιρία aftermarket service. Ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων ελέγχου οδήγησης OE σε κατασκευαστές οχημάτων και εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο, βοήθησε στη δημιουργία ενός προτύπου αριστείας για την αξιοπιστία, την αντοχή και την απόδοση οδήγησης και χειρισμού του προϊόντος.

Η παγκόσμια ηγεσία στην OE είναι κάτι περισσότερο από ένα ποιοτικό πλεονέκτημα – βοηθά επίσης να διασφαλίστεί ότι τα ποιοτικά προϊόντα αντικατάστασης είναι διαθέσιμα για σχεδόν κάθε δημοφιλές μοντέλο οχήματος, σε κάθε στάδιο της ζωής του.