Για σχεδόν έναν αιώνα η KYB ειδικεύεται στα υδραυλικά, με τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροναυπηγική, τη σιδηροδρομική και τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η KYB είναι η κορυφαία εταιρεία υδραυλικών στην Ιαπωνία.

Ο όμιλος KYB, ο οποίος έχει 15.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, κερδίζει πάνω από 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων το 60% προέρχεται από πωλήσεις αμορτισέρ αυτοκινήτων.

Από τα 15 εργοστάσιά της στην Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η KYB έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα άνω των 75 εκατομμυρίων αμορτισέρ. Η KYB διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο αμορτισέρ στον κόσμο (στο Gifu της Ιαπωνίας), με χωρητικότητα άνω των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων. Είναι εξαιρετικά αυτοματοποιημένο και μπορεί να αλλάξει από την παραγωγή ενός γόνατου σε ένα άλλο σε 15 δευτερόλεπτα.

Η KYB Corporation είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Τόκιο και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η KYB Europe εδρεύει στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Διαθέτει 10 υποκαταστήματα, παρέχοντας πωλήσεις και υποστήριξη σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.